Waar werkt een stikster?

Als stikster werk je in de modewereld. Confectiebedrijven zijn er in veel varianten. Het gaat meestal over kleine bedrijven. Ze produceren kleding of andere textielproducten, zoals gordijnen of bedlinnen.  Een moderne stikster is in staat een volledig kledingstuk in elkaar te steken. Als stikster kan je aan het werk in gans Vlaanderen.

500

jobs voor stiksters in Vlaanderen per jaar

Wat wordt er van een stikster verwacht?

Hou je ervan om iets met je handen te maken? Wil je een goed resultaat afleveren? Dan heb je een goede basis om stikster te worden.

Je werkt soms met kostbare stoffen. Het is daarom belangrijk dat je nauwkeurig en zorgvuldig kan werken.  Je fijne motoriek is belangrijk, want je werkt met je handen en vingers.

 

Hoe het in de kledingsector in zijn werk gaat

ALSICO kiest voor coachend leidinggeven

Bij ALSICO te Ronse maken ze werkkledij. De communicatie en de omgang met de eigen medewerkers is er zeer belangrijk. Het is bepalend voor de kracht van de onderneming. Bij ALSICO is er geen oubollige bazigheid!

Meer ….