Waar werkt een magazijnier?

Als magazijnier werk je in een opslagplaats waar goederen in ontvangst worden genomen of waar afgewerkte producten worden klaargemaakt voor verzending.  Alle productiebedrijven hebben een magazijn. Soms zijn ze beperkt qua omvang en gebeurt alles manueel. Soms zijn magazijnen grote fabriekshallen uitgerust met automatische transportsystemen of elektronisch gestuurde orderpicking. Als magazijnier kan je aan het werk in gans vlaanderen

500

jobs voor magazijniers in de maakindustrie per jaar

Wat wordt er van een magazijnier verwacht?

Van een beginnend magazijnier wordt verwacht dat je ordelijk en nauwgezet bent.  Het werk in een magazijn kent vaak pieken en dalen, het kan heel druk zijn als bestellingen tijdig de deur uit moeten. Lichamelijk moet een magazijnier fit zijn omdat het werk veel beweging vraagt en doorgaans rechtstaand gebeurt. 

 

Hoe het in de maakindustrie in zijn werk gaat

SYMO kiest voor werkbaar werk

Symo, Brugge, ontwikkelt, produceert, importeert en verdeelt parasols. Er werkt een klein team van 13 werknemers.

Werkbaar werk, waarbij men stress beperkt en motivatie bevordert, is bij SYMO geen loos begrip. De werkbaarheid wordt er echt gemeten!

Meer …