Waar werkt een stoffeerder?

Als meubelstoffeerder werk je in een meubelstoffeerbedrijf. Meubelstoffeerbedrijven zijn er in veel varianten. Er zijn kleine KMO’s die enkel meubels stofferen of herstofferen en grote meubelfabrieken waarbij het meubelstofferen een onderdeel is van hun activiteiten.  Als meubelstoffeerder kan je aan het werk in gans vlaanderen

320

vacatures voor stoffeerders in Vlaanderen per jaar

Wat wordt er van een meubelstoffeerder verwacht?

Van een beginnend meubelstoffeerder wordt verwacht dat je het leuk vindt om verschillende materialen te leren kennen en ermee te werken. Je houdt ervan om iets met je handen te maken en een goed resultaat af te leveren. Je werkt soms met kostbare stoffen. Het is daarom belangrijk dat je nauwkeurig en zorgvuldig kan werken.  Lichamelijk moet een meubelstoffeerder fit zijn en een goede fysieke gesteldheid hebben vanwege het fysieke werk (trekken en tillen) en de (soms) zware meubelstukkken waar je aan werkt.

 

Hoe het in de houtsector in zijn werk gaat

Iedereen gelijk voor de wet bij VEVA Collection

Veva Collection is een toonaangevend bedrijf in de wereld van interieurinrichting.  

Veva Collection heeft 29 medewerkers in dienst en stelt mensen uit de verschillende kansengroepen te werk.

Meer …